Ποιοι είμαστε

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε από μια ομάδα πολιτών που  ενδιαφέρονται για την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής στο δήμο μας.

Ως κάτοικοι και δημότες της περιοχής βρεθήκαμε από διαφορετικές μεριές να ζητάμε το αυτονόητο που είναι τόσο προφανές για να το αγνοούμε. Η κατάσταση στις δημόσιες υποδομές έχει γνωρίσει πολύ καλύτερες μέρες, ακόμα και σε εποχές που  δαπανούντο πολύ λιγότερα χρήματα για αυτές.

Αυτό δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεται ο ανεύθυνος πολίτης από την αδιαφορία που δείχνει, αλλά όταν ο ανεύθυνος πολίτης γίνεται ανεύθυνος πολιτικός, η κατάσταση διαιωνίζεται.

Και δεν ξεχνάμε την άναρχη ανάπτυξη της πόλης η οποία ακολουθώντας την εξέλιξη της μεταπολεμικής Ελλάδας έγινε χωρίς προδιαγραφές, χωρίς προνοητικότητα. Με τεράστιες ελλείψεις και πολλές φορές με υποδομές-παγίδες για τον πολίτη, που έχει μάθει να αποδίδει την ατυχή κατάληξη στη μοιρολατρία.

Η επανάληψη της αγανάκτησης και της τιμωρίας μέσω των εκλογών, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ένα πικρό ανέκδοτο. Παρά τις εναλλαγές της διοίκησις, πολλά χρόνια προβλήματα όχι μόνο δεν διορθώνονται αλλά επιβαρύνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Εδώ λοιπόν καταγράφουμε τα προβλήματα που βλέπουμε καθημερινά. Πίσω από κάθε φωτογραφία κρύβεται στο σημείο εκείνο, διαχρονική αδιαφορία. Την οποία έχουμε την ευθύνη να την αναδείξουμε και να τη σταματήσουμε.